Over ons

You Sure Watersport is een onderdeel van You Sure, een assurantietussenpersoon op landelijk niveau waar voor iedereen de rode steiger klaar ligt. Vaar gerust binnen in één van onze vestigingen, voor al uw particuliere en zakelijke verzekeringswensen, hypotheken en financieringen. U bent onze belangrijkste klant.

Meer weten over You Sure? Klik hier om naar de algemene website te gaan. Wij bieden informatie en onafhankelijk advies voor alles van uw reisverzekering voor die onvergetelijke boottrip tot cyberrisicoverzekering voor onze zakelijke klanten.

Uw team

Team You Sure Watersport bestaat uit adviseurs en marketeers met vakkennis en een persoonlijke connectie met watersport. Om dit te illustreren, laten we graag wat adviseurs aan het woord:

Toen ik nog heel jong was, besloten mijn ouders om een zeilboot te kopen. Na de eerste nacht was ik verkocht! Wat vond ik dat gaaf, spannend en leuk … Iedere vrijdagmiddag om 16 uur klaar staan met mijn koffertje om naar de boot te mogen en op zondagavond verdrietig om weer naar huis te gaan.


Van mijn eerste verdiende centjes heb ik op mijn twintigste een zeilbootje gekocht en een aantal jaren later met een zestal vrienden besloten om twee jaar lang te gaan wedstrijden, met als hoogtepunt de Wereldkampioenschappen, wat een zeer leerzame periode is geweest.


En ja als watersport je passie is en vrijheid je positieve energie geeft… Dan ga je wonen op een boot. Bij You Sure kreeg ik de kans om de Watersport-tak te behandelen en wat is er nou leuker als je werk het verlengstuk is van je passie? Zo kan ik iedere dag volop genieten van de watersport op alle fronten.

Annemiek Mets-van Hoek

Zeven jaar oud was ik toen ik mijn eerste zeilboot kreeg van mijn vader. Een Middellandse Zeejol. Trots was ik op mijn boot. Vele weekenden was ik op het water te vinden. Na enkele jaren had ik het geld voor een grotere boot met een kajuit. Weekendjes weg en op vakantie met de boot naar Friesland en Ameland. Eindelijk kunnen slapen op de boot!


Na 10 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt in de bootverzekeringen besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij You Sure Watersport.

Jasper Posthumus

Contact

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Voor al uw vragen over watersport kunt u terecht bij watersport@yousure.nl of het algemene nummer van You Sure: 085 489 17 75.