Voor uw vereniging

Vertegenwoordigt u een watersportvereniging of school? Zou u graag uw vereniging willen helpen kosten te besparen? Wij staan voor u klaar met een speciaal verzekeringspakket. Denk hierbij aan de volgende verzekeringen:

Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein golfje. Rond en op het water kan er makkelijk iets misgaan. Om de financiële risico’s die hiermee gepaard gaan minimaal te houden, heeft elke organisatie een goede aansprakelijkheidsverzekering nodig.

Bij het verzekeren van een watersportvereniging bent u niet alleen aansprakelijk als bijvoorbeeld een bezoeker in het water valt met een dure telefoon op zak. Deze verzekering dekt daarom ook wedstrijden, opzicht dekking, winterberging en meer. Zo bent u van een financieel standpunt op elke situatie voorbereid.

Bij You Sure Watersport kunt u tot 10% korting krijgen op deze cruciale verzekering. Dit stellen wij beschikbaar voor watersportverenigingen, zeilscholen en zeilinstructeurs, alsmede scholen/instructeurs in kanovaren, motorboten, windsurfen, kitesurfen, suppen en golfsurfen. Wij proberen voor u een aantrekkelijke deal te regelen.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Naast uw verantwoordelijkheid als organisatie, hebben bestuurders apart de verantwoordelijkheid om de vereniging/school/jachthaven in goede banen te leiden. Mocht er iets misgaan, dan kan een betrokken partij ervoor kiezen om de schuld bij het bestuur neer te leggen. In het ergste geval kan een bestuurder hierdoor eigen vermogen kwijtraken. Om dit risico te minimaliseren, bestaat er de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering: een essentieel onderdeel van uw zakelijk verzekeringspakket als organisatie.

Brandverzekering

Zelfs dichtbij het water kan er brand uitbreken. Elk haventerrein heeft daarom een goede brandverzekering nodig. Ook dit nemen wij mee in uw verenigingspakket.

Collectieve ongevallenverzekering

Watersportverenigingen, zeilscholen en jachthavens zijn drukke plekken. Iedereen is bezig met allerlei activiteiten en er lopen vaak kinderen rond. Het kan zomaar gebeuren dat iemand een giek tegen zijn/haar hoofd krijgt of dat iemand van een hoge ladder valt, bijvoorbeeld bij het verven van een boot. Een collectieve ongevallenverzekering zorgt ervoor dat werknemers financieel geholpen worden, mochten ze invalide raken of zelfs overlijden tijdens het werken. Wel zo veilig en zeker gewaardeerd.

Milieuschadeverzekering

Voorkom onverwacht hoge kosten door milieuschade. Klinkt simpel genoeg, toch? Een adviseur komt graag langs bij uw vereniging of haven om te kijken welke verzekering het beste voor u werkt.

Verzeker uw werkmateriaal

Zonder de benodigde materialen en gereedschappen kan geen klus geklaard worden. Verzeker daarom uw dure werkmaterialen ook bij You Sure Watersport.

Vlootpolis

Heeft u een vloot? Ook die kunt u bij ons verzekeren, inclusief verhuur en/of los te sluiten bootverzekeringen.


Zoals u kan zien, zijn er veel verschillende verzekeringen om over na te denken en is er veel mogelijk. Bel, e-mail of vul het formulier hieronder in: wij kijken graag wat wij voor u en uw vereniging kunnen doen.