Watersport en Corona

Vanaf 1 juni mogen we weer meer. Wat betekent dit voor de watersport? U zult nog steeds 1,5 meter afstand moeten houden, maar er mogen wel weer meer mensen samen op een boot. Check voor de zekerheid altijd de lokale richtlijnen, want havens kunnen nog steeds hun eigen maatregelen strakker hebben dan officieel nodig is.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u op uw hoede blijft. Het water is een heerlijke plek om weg van mensen te zijn. Toch kan het druk worden zodra u weer dichter bij land komt. Zelfs het aangooien van een touw naar een ander om aan te meren, wat ooit zo vanzelfsprekend leek, is nu iets om goed over na te denken. Was uw handen grondig voor en nadat u zulke interacties heeft. Samen houden we zo het virus onder controle.

Financiële hulp voor watersportverenigingen

Vanaf juli kunnen watersportverenigingen die in de problemen zijn geraakt door Corona gebruik maken van een aantal regelingen. Het Watersportverbond heeft hierover meer informatie: www.watersportverbond.nl/nieuws/overzicht-financiele-regelingen-covid-19-voor-verenigingen.

Bent u een vereniging die door financiële problemen niet meer uw verzekeringen kunt betalen en heeft u alle hulp van de overheid en uw gemeente al geprobeerd of gebruikt? Neem contact met onze adviseurs op. Wij denken graag met u mee en zullen als we uw tussenpersoon zijn alles doen wat we kunnen om u te helpen uw hoofd boven water te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *