Welkom nieuwe watersporters

In dit ongewone jaar is er een explosie in het aantal mensen die het water opzoeken. Nieuwe booteigenaren, mensen die voor het eerst suppen… Heel Nederland drijft deze zomer.

Met al dit vaar, zwem en surfplezier komen een aantal risico’s. Uw nieuwe boot of SUP board kan namelijk gestolen worden, u kunt een ongeluk krijgen op het water, of u kunt een ongeluk veroorzaken en daarvoor aansprakelijk gesteld worden. Door deze laatste mogelijkheid stellen sommige havens een aansprakelijkheidsverzekering verplicht. Let op dat niet alle particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen ongelukken met een boot dekken. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en het type boot.

Omdat verzekeringen bij watersport niet verplicht zijn, varen er veel boten rond zonder verzekering. Dit kan het voor iedereen gevaarlijker maken. Denk u er over om een boot, surfplank of dergelijk plezierobject te kopen? Denk dan ook na over de verzekeringen die voor u en uw nieuwe aankoop belangrijk zijn.

Als Nederlanders weten we maar al te goed hoe leuk maar ook gevaarlijk het water kan zijn. Wij juichen het toe dat er steeds meer mensen plezier op het water willen hebben. Wij hopen alleen dat jullie hierbij veilig blijven.

Weet u niet zeker wat voor een verzekering u zekerheid op en rond het water zou kunnen bieden? Neem dan contact op met onze experts. We helpen u graag. Weet u niet of uw huidige verzekering uw nieuwe aankoop dekt? U kunt ons uw huidige (aansprakelijkheids)verzekeringspolis sturen, waar u die ook heeft afgesloten. Wij kijken graag of die u goed verzekert en of er ergens anders een betere optie te vinden is. Voor You Sure klanten is deze VerzekeringsCheck gratis. Nieuwe klanten krijgen het bedrag terug na overstappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *